top of page

Kjøpsvilkår & Angrerett

Betingelser &
Vilkår

Når du som kunde besøker nettsidene våre, samler vi automatisk opp informasjon om produkter som du klikker på, produktkategorier, enhetsinformasjon (mobil, nettbrett, datamaskin), ip-adresser, operativsystem og surfemønster (hvor lenge en side besøkes, hvor mange sider besøkes, hvilke produkter som sees på etter hverandre). Dette er annonyme data og kan ikke kobles til navn. Denne informasjonen blir brukt til å forbedre nettsidene våre, og om du har gitt fra deg data som beskrevet over, gi deg personlig innhold i forhold til vår egen markedsføring. Det inkluderer en sider med personlige produkter, og nyhetsbrev med et innhold som er tilpasset produkter og kategorier du er interessert i.

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett når du kjøper varer i nettbutikken, dette er lovfestet i angrerettloven av 21.des. Nr.105 2000. Melding om angrerett må være sendt fra kjøper innen 14 dager etter mottak av varen. Her teller alle kalenderdager. Av bevishensyn bør melding om angrerett fra kjøper til ActionSports.no sendes skriftlig (Angrerettskjema, e-post, brev).

Du velger selv om du vil bruke angrerettskjema. Så lenge vi får beskjed om at du ønsker å angre når du returner varen har du gjort alt som kreves. 
Varen skal leveres tilbake til ActionSports.no i tilnærmet samme stand og mengde som den var i da du mottok den. Varen skal sendes tilbake til ActionSports.no i originalemballasjen hvis dette er mulig. 

Ta gjerne kontakt på info@actionsports.no hvis du ønsker hjelp gjennom denne prosessen, eller om du har spørsmål om angrerett. Vi vil at du skal være fornøyd.

Retur

Med mindre det er snakk om defekt/feil vare, eller dersom annet er avtalt med Actionsports, så skal returkostnadene dekkes av kjøper.

Returadresse

Actionsports.no

Orrevegen 16

2070, Råholt

bottom of page